ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΔΡΕΥΣΗ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Το σύστημα αποχέτευσης ενός κτιρίου έχει ουσιώδη σημασία για την λειτουργικότητα του και συνδέεται άμεσα με την υγιεινή ασφάλεια του χώρου. Μια εγκατάσταση αποχέτευσης πρέπει να διασφαλίζει:

την ολοκληρωτική παραλαβή των αποβλήτων, την αποφυγή οποιασδήποτε διαρροής αποβλήτων η αερίων, την ασφάλεια από εισπνοή η ανάφλεξη αερίων, τη μη όχληση των χώρων κατοικίας από θορύβους που προκαλεί η διακίνηση αερίων.

Η casa fix, σε συνδυασμό με εμπειρία και υπευθυνότητα, αναλαμβάνει άμεσα και αποτελεσματικά την εγκατάσταση αποχέτευσης, όπως και την διόρθωση και αποκατάσταση οποιουδήποτε προβλήματος υπάρχει σε οικιακό η επαγγελματικό χώρο.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η casa fix  αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου, που προσφέρουν ευελιξία και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση του σε πλήρη λειτουργία.

Το φυσικό αέριο μπορεί να μειώσει σημαντικά τους λογαριασμούς θέρμανσης και ρεύματος του νοικοκυριού σας, καθώς χρησιμοποιείται για:

κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας, αυτόνομη θέρμανση μονοκατοικίας ή διαμερίσματος, παροχή ζεστού νερού, μαγείρεμα, κλιματισμό

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας κάθε απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει η εταιρία μας.Οι υδραυλικοί μας , κατέχουν σημαντική εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εργασιών. Παρέχουμε όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών στο χώρο σας, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στις πιο προσιτές τιμές.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες μας:
άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, αποφράξεις, εξαερισμός, υδραυλικές εγκαταστάσεις μπάνιου- κουζίνας, θέρμανση, διαρροές, υδρορροές, ντεπόζιτα, θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλαγές σε καζανάκια, βρύσες, σπιράλ, μερεμέτια παντός τύπου, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, μπόιλερ – θερμοσίφωνες.
Στόχος μας είναι η συνεργασία με τους πελάτες μας, για μια ζωή.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

H ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει αποδοτική θέρμανση χωρίς σώματα καλοριφέρ ή άλλες εμφανείς συσκευές. Παρέχει εξοικονόμηση χώρου αλλά και διαθέτει οικονομική λειτουργία συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα. Σπίτια, σχολεία, επαγγελματικοί χώροι καθώς και ξενοδοχεία καλύπτουν άψογα αισθητικά και λειτουργικά τις ανάγκες τους, γιατί η ενδοδαπέδια θέρμανση κατανέμει ομοιόμορφα την θερμότητα και κλιμακώνει την θερμοκρασία καθ ύψος.

Ο συνδυασμός με αντλίες θερμότητας-αέρα εξασφαλίζει την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς παρέχει και ενδοδαπέδιο δροσισμό.

Μια σωστή και αξιόπιστη μελέτη, αποτελεί την εγγύηση για την οικονομική λειτουργία ενός συστήματος θέρμανσης.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η CASA FIX ασχολείται με την εγκατάσταση και το service κλιματιστικών μονάδων, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, τοποθέτηση, συντήρηση και απεγκατάσταση κλιματιστικών σε πολύ προσιτές τιμές. Αξιολογούμε την ιδανική θέση εγκατάστασης του κλιματιστικού, τοποθετούμε και συνδέουμε την εσωτερική και εξωτερική μονάδα και πάντα εκτελούμε δοκιμαστική λειτουργία.

Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση) τόσο στον επαγγελματικό κλάδο όσο και στον οικιακό. Οι εγκαταστάσεις στις εφαρμογές θέρμανσης -ψύξης γίνονται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας με πολυετή πείρα και γνώση.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πυρασφάλεια είναι το σύνολο των μέτρων και των δραστηριοτήτων που λαμβάνονται για την εξάλειψη ή τη μείωση, στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, των πυρκαγιών και την αντιμετώπιση των κινδύνων από αυτές.

Σε συνεργασία μόνο με επώνυμους οίκους πυροσβεστικών ειδών και συστημάτων, παρέχουμε πιστοποιημένες και ολοκληρωμένες λύσεις. Σας προσφέρουμε πυρασφάλεια και πυροπροστασία με ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου τόσο σε επαγγελματικές μονάδες όσο και σε οικιακές .

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες, μελέτες και εγκαταστάσεις δικτύων πυρόσβεσης.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Εμπιστευτείτε μας, και απαλλαγείτε μια για πάντα από τα λιμνάζοντα νερά. Αναλαμβάνουμε να αντλήσουμε νερά από διαμερίσματα, όπου από διαρροή νερού σε σωλήνα η βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να έχουν πλημμυρίσει. Δίνουμε άμεσες λύσεις και απευθυνόμαστε σε όλου τους κλάδους, όπως πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και δημόσια κτίρια.

Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σωληνώσεων σας, γίνεται με τη χρήση κάμερας η οποία εισχωρεί στα βάθη των σωλήνων και εντοπίζει το πρόβλημα. Σίγουρα η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση ενάντια σε κάθε πιθανή ζημιά. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τακτική και προληπτική συντήρηση και καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου. Λύνουμε ότι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε σχετικά με την άντληση υδάτων.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Οι αποχετεύσεις μας μπορούν να βουλώσουν από πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τρίχες, λίπη, υπολείμματα φαγητού, ρίζες ή φύλλα δέντρου. Από κακή χρήση, βλάβη ή αμέλεια. Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας μπορούμε να επιλύσουμε τα πάντα. Η ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου στο κτίριο είναι πολύ σημαντική.

Έτσι, αποφεύγουμε τυχόν προβλήματα. Τα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματά μας μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας κάθε εύκολη αλλά και δύσκολη εργασία. Στόχος μας είναι να διατηρούμε σταθερά χαμηλές τις τιμές μας ώστε ο καθένας να μπορεί να δεχθεί τις υπηρεσίες μας.Μπορούμε να σας παρέχουμε ,αποφράξεις παντός είδους, καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου, προληπτική συντήρηση αποχέτευσης και επιθεώρηση, διάγνωση σωλήνων με κάμερα.