ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες είναι αρκετά διαδεδομένοι στην Ελλάδα με τεράστια κάλυψη σε σχεδόν όλα τα σπίτια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων μέχρι και 80%, ενώ παράλληλα χαρίζει αυτονομία στο σπίτι χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Είναι πρώτη επιλογή για τη θέρμανση ζεστού νερού αφού η χρήση είναι εντελώς δωρεάν και στο μεγαλύτερο μέρος της από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι τεχνικοί της CASA FIX έχουν άριστες γνώσεις και εμπειρία στους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, εγκατάσταση και τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς και την επισκευή του και αντικατάσταση εφόσον αυτό είναι αναγκαίο.

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ

Τα ηλιακά θερμικά συστήματα συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και την μετατρέπουν σε θερμότητα για οικιακές η εμπορικές εφαρμογές.Η ηλιοθερμία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση ζεστού νερού χρήσης και για υποβοήθηση συστήματος θέρμανσης χώρων , προθερμαίνοντας το νερό. Και στις δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύεται την ηλιακή ακτινοβολία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα εγκατάστασης ηλιοθερμικών συστημάτων.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας, είναι ένας από τους πλέον οικονομικούς και υγιεινούς τρόπους θέρμανσης και ψύξης που μπορείτε να επιλέξετε. Αποτελούν την ιδανική λύση για εγκαταστάσεις τόσο με θέρμανση δαπέδου όσο και με θερμαντικά σώματα η fan coils. Με μια αντλία θερμότητας αέρα/νερού μπορείτε να μειώσετε το κόστος θέρμανσης κατά 60 %- 80%. Οι αντλίες κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες, π.χ αέρα-αέρα, αέρα-νερού, χαμηλών θερμοκρασιών – υψηλών θερμοκρασιών. Εκμεταλλεύεστε στο μέγιστο βαθμό τον ήλιο, τον αέρα, το έδαφος και το νερό και αποδεσμεύστε από την ανάγκη των υψηλού κόστους ορυκτών καυσίμων μιας και λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια.

Η αφοσίωση και η ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, αποτελούν τους λόγους που η εταιρία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης σε συνδυασμό με αντλίες θερμότητας.

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ

Η CASA FIX εξειδικεύεται στα συστήματα γεωθερμίας. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία εδώ και 15 χρόνια στη γεωθερμία, εγγυόμαστε την  πλέον κατάλληλη υλοποίηση, της νέας μορφής ανανεώσιμης πηγής ενέργειας .

Γεωθερμία ή γεωθερμική ενέργεια ονομάζουμε τη φυσική θερμική ενέργεια της γης, που διαρρέει από το θερμό εσωτερικό του πλανήτη προς την επιφάνεια. Δηλαδή βασίζεται στην εκμετάλλευση της θερμικής ενέργειας από το εσωτερικό της γης. Η μετάδοση θερμότητας πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Με αγωγή από το εσωτερικό προς την επιφάνεια και με ρεύματα μεταφοράς. Χρησιμοποιούμε γεωθερμικές αντλίες θερμότητας και γεωθερμικούς εναλλάκτες για τη μεταφορά θερμότητας από και προς το έδαφος.

Η γεωθερμία προσφέρει θέρμανση και ψύξη του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου και εξασφαλίζει ζεστό νερό χρήσης καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστική την γεωθερμική εκμετάλλευση.

Η γεωθερμία επιτυγχάνει  μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, και προσφέρει οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές.

Αν επιθυμείτε μια εγκατάσταση γεωθερμίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας προσφέρουμε μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας.